вівторок, 28 березня 2023 р.

MemoryCraft

Із задоволенням від втіленого задуму публікуємо матеріали до занять про 21 знакову дату в історії України #MemoryCraft (розроблені Валентність за підтримки Alight)

Поєднуйте знайомство з історією того чи іншого явища, та створення паперової моделі, що допоможе краще утримувати увагу і емоційно залучити учнів.

Заняття розраховані переважно на дітей середнього шкільного віку – 10-13 років. Це вік, коли діти вже достатньо дорослі, щоб сприйняти інформацію більш глибоко і майструвати моделі без допомоги дорослого. І водночас найбільше потребують закладання основ для вибудови власного світогляду і громадянської позиції. Передпідлітковий і ранній підлітковий вік ще не супроводжується яскравою сепарацією від дорослих, проте потребує ускладнення картини світу і поживи для роздумів. Тож, цей проєкт передбачає не лише задоволення когнітивних і громадянських потреб дітей і підлітків, а й психологічних. За бажання, заняття можна адаптувати для дітей молодшого віку, подбавши про асистування у виготовленні складанки. Для дорослих вікових обмежень немає 🙂

Скачуйте, користуйтесь, поширюйте!

Немає коментарів:

Дописати коментар